ACCESUL IN CADRUL UNITATII, PROGRAM DE VIZITE

                                                       ACCESUL IN CADRUL UNITATII

           Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare are o capacitate de 500 de paturi, cu specialitatea - psihiatrie cronici - si deserveste o populatie de peste 250.000 de locuitori atat din judet cât si din judetele limitrofe, din mediul rural cât si din mediul urban. Se întinde pe o suprafata de 366.000 mp. care include 50 de cladiri, din care: 9 pavilioane pentru spitalizare, parcuri si spatii verzi cca 11 ha, drumuri de acces, alei, gradina de legume, teren agricol circa 12 ha. 
       

       Accesul este posibil cu mijloace de transport (autoturism) precum si pietonal. Pentru a parca autoturismul dumneavoastra puteti beneficia de parcarile externe ale spitalului. Pentru persoanele cu dizabilitati sunt prevazute spatii speciale in parcarea interna.

       Autovehicolele serviciului de ambulanta, autovehicolele personale sau alte vehicole care transporta persoane care necesita ingrijiri de urgenta ori persoane care nu se pot deplasa au acces permanent in incinta spitalului. Alte categorii de posesori de autovehicole au acces in curtea sau parcarea spitalului numai pe baza de ecuson -vizitator, afisat la vedere, eliberat de unitatea spitaliceasca.

       Se permite accesul autovehicolelor furnizorilor de produse si servicii in curtea spitalului, cu respectarea urmatoarelor conditii:
- numai in baza contractelor incheiate
- pe baza legitimatiei de serviciu sau alta dovada

       Este strict interzisa blocarea caii de acces catre camera de garda, precum si blocarea punctelor de acces spre pavilioane. La intrarea in PRIMIRI URGENTE este permisa oprirea numai temporar, in caz de insotire a unui pacient.

        Va multumim pentru intelegere !

                                                               PROGRAM DE VIZITE

LUNI-VINERI

15.00-20.00

SAMBATA - DUMINICA SI SARBATORILE LEGALE

10.00-20.00

         IN AFARA ORELOR DE VIZITA APARTINATORII AU ACCES PE SECTII DOAR CU BILET DE VOIE SEMNAT DE MEDICUL CURANT!

                                            

                                             REGULI DE CONDUITA PENTRU VIZITATORI

- respectarea programului de vizite afisat;
- sa se prezinte la ofiterul de paza cu un act de identitate pentru a fi trecut in registru si a primi un ecuson pe care sa-l poarte pe toata perioada vizitei;
- sa nu introduca in unitate bauturi alcoolice, droguri, obiecte taioase, contondente, etc;
- este interzisa folosirea telefonului mobil cu camera foto, aparat de fotografiat sau alte aparate de inregistrare si filmare;
- interzis accesul persoanelor in stare de ebrietate;
- copiii care isi viziteaza rudele in spital trebuie sa fie insoiti si supravegheati tot timpul de catre un adult;
- daca sunteti racit, aveti gripa sau nu va simtiti bine, este indicat sa nu faceti vizite in spital.